Day	Date	Start Time	<b>End Time</b>		Event	Location
Saturday	September 14, 2024	6:00 PM	9:00 PM	Exhibitors	Exhibit Hall - Exhibitor Move-in	Centennial DE
Sunday	September 15, 2024	7:00 AM	9:00 AM	Exhibitors	Exhibit Hall - Additional Exhibitor Move-in	Centennial DE
Sunday	September 15, 2024	1:00 PM	2:00 PM	Exhibitors	Exhibit Hall Opening Festivities	Centennial DE
Sunday	September 15, 2024	2:00 PM	3:00 PM		LocalIntel Learning Lab	Centennial DE
Sunday	September 15, 2024	4:00 PM	5:30 PM	Plenary	Opening Plenary	Capitol Ballroom
Sunday	September 15, 2024	5:30 PM	7:00 PM	Networking	Chair's Reception	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	7:00 AM	5:30 PM	Exhibitors	Exhibit Hall	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	7:15 AM	8:00 AM	Networking	Networking Breakfast	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	7:00 AM	6:00 PM	Registration	Registration	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	8:15 AM	9:45 AM	Plenary	Monday Morning Plenary	Capitol Ballroom
Monday	September 16, 2024	9:45 AM	10:00 AM	Transition	15 min Transition Break	N/A
Monday	September 16, 2024	10:00 AM	1:00 PM	Tour	Tour	Lobby
Monday	September 16, 2024	10:00 AM	11:00 AM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Monday	September 16, 2024	11:00 AM	11:30 AM	Transition	30 min Networking & Coffee Break	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	11:30 AM	12:30 PM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Monday	September 16, 2024	12:30 PM	1:00 PM	Transition	30 min Transition Break	N/A
Monday	September 16, 2024	1:00 PM	2:00 PM	Socion/Mta	Off-Site Lunch	Agate
Monday	September 16, 2024	1:00 PM	2:00 PM	Networking	Hunden Sponsored Lunch & Learn	Exhibit Hall
Monday	September 16, 2024	2:00 PM	2:30 PM	Transition	30 min Transition Break	N/A
Monday	September 16, 2024	2:30 PM	3:30 PM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Monday	September 16, 2024	3:30 PM	4:00 PM	Transition	30 min Networking & Coffee Break	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	4:00 PM	5:00 PM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL G
Monday	September 16, 2024	5:00 PM	6:00 PM	Networking	Ice Cream Social	Centennial DE
Monday	September 16, 2024	6:00 PM	9:00 PM		Tour	offsite
Monday	September 16, 2024	7:30 PM	9:30 PM	Networking	LGBTQIA+ & Friends Reception	Ace
Tuesday	September 17, 2024	7:00 AM	4:00 PM	Exhibitors	Exhibit Hall	Centennial DE
Tuesday	September 17, 2024	7:00 AM	6:00 PM	Registration	Registration	Centennial DE
Tuesday	September 17, 2024	7:15 AM	8:15 AM	Networking	Networking Breakfast	Centennial DE

Tuesday	September 17, 2024	8:15 AM	9:45 AM	Plenary	Tuesday Morning Plenary	Capitol Ballroom
Tuesday	September 17, 2024	9:45 AM	10:00 AM	Transition	15 min Transition Break	N/A
Tuesday	September 17, 2024	10:00 AM	11:30 AM	Tour	Tour	Lobby
Tuesday	September 17, 2024	10:00 AM	11:00 AM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL H
Tuesday	September 17, 2024	11:00 AM	11:30 AM	Transition	30 min Networking & Coffee Break	Centennial DE
Tuesday	September 17, 2024	11:30 AM	12:30 PM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Tuesday	September 17, 2024	12:30 PM	12:45 PM	Transition	15 min Transition Break	N/A
Tuesday	September 17, 2024	12:45 PM	2:00 PM	Plenary	Keynote Luncheon	Capitol Ballroom
Tuesday	September 17, 2024	2:00 PM	2:15 PM	Transition	15 min Transition Break	N/A
Tuesday	September 17, 2024	2:00 PM	4:00 PM		Tour	offsite
Tuesday	September 17, 2024	2:00 PM	5:00 PM		Tour	offsite
Tuesday	September 17, 2024	2:15 PM	3:15 PM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Tuesday	September 17, 2024	3:15 PM	3:45 PM	Transition	30 min Networking & Coffee Break	Centennial DE
Tuesday	September 17, 2024	3:45 PM	4:45 PM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Tuesday	September 17, 2024	11:30 AM	3:30 PM	Exhibitors	Exhibit Hall - Exhibitor Move-out	Centennial DE
Tuesday	September 17, 2024	11:30 AM	3:30 PM	Exhibitors	Exhibit Hall - GES Move-out	Centennial DE
Tuesday	September 17, 2024	6:00 PM	8:00 PM	Networking	Grand Recognition Night	Capitol Ballroom
Wednesday	September 18, 2024	7:15 AM	8:15 AM	Networking	Networking Breakfast	Centennial Foyer
Wednesday	September 18, 2024	8:15 AM	9:45 AM	Plenary	Wednesday Morning Plenary	Centennial DE
Wednesday	September 18, 2024	9:45 AM	10:00 AM	Transition	15 min Transition Break	N/A
Wednesday	September 18, 2024	10:00 AM	11:00 AM	Breakout	BREAKOUTS	CENTENNIAL A
Wednesday	September 18, 2024	11:00 AM	11:15 AM	Transition	15 min Transition Break	N/A
Wednesday	September 18, 2024	11:15 AM	12:30 PM	Plenary	Closing Plenary	Centennial DE